Оригинални и нестандартни 3D картички

Posted by ARI Style

 


Омръзна ли ви да сте ограничени в рамките на стандартното?
Нашите 3D ръчноизработени картички ще ви помогнат да разчупите тази ограничителна рамка. Създадени с много въображение те ще ви помогнат да изненадате близък човек, да направите по интересна аранжировката или подаръка, които поднасяте, а след това нашите 3D картичка остава, като прекрасна декорация за вашият дом.
Нашите ръчноизработени картички са създадени със внимание към всеки детайл. Съобразяваме всеки наш проект с вашите предпочитания и желания и вдъхваме индивидуалност на всички наши картички, като се стараем да направят вашият подарък впечатляващ и запомнящ се.
За рожден ден, към подарък за сватба, кръщене, имен ден, св. Валентин, годишнина, Коледа или просто като мил жест, нашите картички предизвикват радост и усмивки.
Ръчноизработени картички за всякакви поводи. Картичката, а особено ръчноизработената такава е прекрасно допълнение към вашия подарък. Красивата картичка с искрено пожелание  предизвиква прекрасни емоции, прави подаръка индивидуален и му придава изисканост.

Използваме в направата на нашите картички  мини букетчета и аранжировки от изкуствени цветя, камъчета, мъниста, перли, естествени материали, висококачествени панделки, ширити и дантели, висококачествени перлени картони и хартии в разнообразни цветове.

Изкуството да правиш подаръци или важна ли е опаковката?

10 Февруари, 2012Posted by ARI Style

 

Всеки един от нас се опитва със скъп, не толкова скъп или символичен подарък да зарадва и впечатли близките си хора. Обикновенно съобразяваме вида на подаръка с предпочитанията и вкуса на човекът, за когото го избираме, но съобразяваме ли се с това как ще изглежда той, когато го поднасяме? Все по често ставаме свидетели на поднесен подарък в торбичката от магазина, от който е закупен. Може би това е подробност, за която в забързаното ни ежедневие не ни остава време да помислим, но точно тези дребни нещица добавят индивидуалност и персонализират подаръка, и както са казва “Щрихите превръщат едно произведение в шедьовър”. Няма нищо по-прекрасно от един добре изглеждащ подарък и трепета, с който го разопаковаш, за да разбереш какво те очаква. Картичката също е важен елемент от процеса за доставяне на радост. С нея даваме израз на отношението си към даден човек, изразяваме емоция или поднасяме пожеланията си. И не забравяйте няма значение какво точно и колко средства сте вложили в това, което подарявате, важно е как ще го направите и каква лична емоция сте вложили в измислянето, избирането и поднасянето на подаръка. И още нещо - подаръкът е прекрасно нещо, но още по -прекрасно е когато той е неочакван. Така че опитвайте се да изненадвате любимите си хора без повод, та дори и с една картичка. Чувството е уникално, когато бръкнеш в джоба на палтото си и откриеш тайно пусната картичка там, надписана просто с думите: приятен ден, обичам те , държа на теб или усмихни се!