Сватби

Posted by ARI Style

 

Знаем колко важен е сватбения ден за вас. Знаем с какъв трепет планирате всеки миг и всяка подробност вашата сватба,, за това ще се постараем  всеки сватбен аксесоар да стане незаменима и запомняща се част от вашата сватбена приказка.

Ръчноизработени покани, етикетчета за маса,подаръчета за гости, аранжировки и декорации за масите, книга за гостите изработени с много желание за да доставят радост на вашият специален ден.

Имало едно време красива принцеса и прекрасен принц..не, не ви разказваме приказка, това може да бъде началото на Вашия сватбен ден. С нашия професионален опит и креативни решения, ще превърнем вашата покана в най-оригиналния вестител,  ресторантът в най-прекрасния дворец, а вас в най-щастливите младоженци. Сватбеният ви букет и аранжировките в декорацията, ще са като от приказна градина.

Нашите сватбени агенти ще бъдат неизменно до вас, докато планирате вашата сватба, избирате подаръчетата за вашите гости, избиране на ритуалните аксесоари, планиране на място, уговорките с ресторанта, аранжировките и декорациите в църквата и ресторанта, за съвети и предложени при планирането на ритуалите. Всеки детайл ще бъде измислен, премислен и реализиран от нас.

Можете да разгледате нашите произведения в Галерията